Välkommen till hemsidan för Pede MK – Pedersörenejdens Motorklubb rf!

Vi är en ny förening som grundades 11.07 2012 och blev registrerad 1.10 2012.

Vår mening med föreningen är att kunna erbjuda motorsportintresserade personer i Pedersöre med omnejd möjligheter att på olika sätt få utöva sitt intresse. Vårt långsiktiga mål är att få till stånd ett område inom vår region som kan utvecklas till ett motorsportcentrum för hobby, test- och övningskörning. Mera kortsiktigt sett så anordnar vi olika slag av tillställningar för motorsportintresserade.

Vi är medlem i AKK Motorsport som är den nationella takorganisationen för bilsport i Finland. Genom att ansluta dig till vår förening blir du inte bara en understödande medlem, utan du får även rättigheten att tävla i nationella bilsporttävlingar i och med att du automatiskt blir medelm i AKK Motorsport.

Vi har en egen intressegrupp på facebook som du hittar genom följande länk: http://www.facebook.com/#!/groups/311101545639639/  Anslut dig gärna till den här intressegruppen så kan du bättre följa med vad som är ”på gång” inom motorsporten inom vår region.

För att bli medlem, vänligen skicka följande uppgifter till join@pedemk.fi : namn, adress, telefonnummer, e-mail adress och personnummer (behövs för AKK). Medlemsavgiften är 25 € per år, och du får även tillgång till de rabatter som AKK förhandlat fram med sina samarbetspartners.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till: info@pedemk.fi

En reaktion på ”Välkommen till hemsidan för Pede MK – Pedersörenejdens Motorklubb rf!

  1. Hej!

    Jag är väldigt glad att det inte blev någon motorsportbana. Buller och avgaser finns det redan mer än övernog av!
    Tänk på barnen som ska ta över den här redan tillräckligt nedsmutsade planeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>